Kidnappningen

2010-04-15 / 15:33:30
Det var jätte roligt! Det gick bra också. Vi stod utanför och väntade på att bli insläppta... Och det blev vi ju, som vanligt. Sen när vi kom in så skulle en av oss skriva dagens datum. Och då kom "kidnapparna" in. De skrek att alla skulle lägga sig på golvet, vilket alla gjorde. Då tog de med Bella ut, och innan de gick satte de på henne ögonbindel och hörselskydd.
Det blev lite fnissigt, men det märktes tydligen inte... Det tyckte i alla fall inte Bella, för efter det så sa hon:
"Jag tyckte att ni var så tysta, ni var så allvarliga, så jag trodde det var på riktigt!"
Sen sa hon också något om att hon trodde att vi skulle kidnappa henne som straff (?) för alla gånger hon skällt på oss, hehe. Stackars Bella! Hon blev visst räddare än vi tänkt oss.
I alla fall. När de - kidnapparna och Bella - hade gått ut, ställde vi oss upp. Vi tog fram kladdkakorna som alla hade bakat (inte alla, men det var typ fem stycken, och en laktosfri till Bella). Vi tog fram tallrikar, och så berättade vi för vår andra lärare (hon som ska vara vår engelska lärare när Bella har slutat, nu då alltså. Hon har varit med några gånger förut också) vad vi skulle göra.
Och när Bella kom tillbaks började hon att gråta, lite smått. Hon sa att det var jätte fint och att hon tyckte att vi var en jätte bra klass, o.s.v. Sen så åt vi kladdkakan... En av killarna kräktes faktiskt efteråt inne på toaletten. Han åt typ sju stycken stora bitar. Så Bella låste den toan så att inga andra skulle gå in dit av misstag... Undrar vad som händer när någon kommer in dit nästa gång? Man får hoppas att Bella sa till någon.
Hon hade själv tagit med sig kakor och saft, vilket vi fick efter att vi ätit kladdkakan... Allt gick jätte bra. De här "kidnapparna" var två killar från klassen. Man såg faktiskt inte att det var dem! Så de kanske hade kunnat kidnappa någon på riktigt? Jag förstår att hon blev rädd om hon trodde att det var på riktigt. "Kidnapparna" hade med sig ett baseboll trä och en pistol (ingen riktig, men den såg riktigt ut).
Kommentarer!
Postat av: paulina♥

sv: haha ja, jag har inte direkt nån som jag kan få brev ifrån. förutom mormor då ;)

Kommenterat - 2010-04-15 / 22:29:10  | URL - http://paulinabladh.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: